Een mijlpal in effcintie

Eenvoudige verwerking, hoge dekking en een afgewerkt oppervlak in slechts één dag: de nieuwe Osmo Dekkende Beits geeft houten oppervlakken een langdurige en betrouwbare bescherming.

Wie met een kwast of roller tuinmeubelen, speeltoestellen of het tuinhuisje een nieuwe look wil geven, vindt in onze nieuwe Dekkende Beits een sneldrogende, hoogdekkende behandeling. Wind, zon en regen tasten houten oppervlakken het hele jaar door aan, een effectieve bescherming is vereist. Doe-het-zelvers krijgen de optimale combinatie van een grote verscheidenheid aan kleuren, hoge dekking en duurzaamheid met de nieuwe Dekkende Beits van Osmo. Door de eenvoudige verwerking en snelle droogtijden zijn afgewerkte oppervlakken binnen een dag geproduceerd en de kras- en vuilafstotende coating is waterafstotend en weerbestendig. De geurarme nieuwbouw scoort ook op het gebied van gezondheid, omdat het oplosmiddelarm en vrij van biocide actieve ingrediënten is. Het kan daarom zonder aarzelen worden gebruikt voor speeltoestellen voor kinderen in uw eigen tuin, in kinderdagverblijven of op speelplaatsen. Ook verwerkers waarderen het product: zonder primer kunnen houten oppervlakken comfortabel en effectief worden gespoten. Door de extreem snelle droging laat het product binnen 3-5 uur een tweede laag toe, zodat in één dag een afgewerkt oppervlak gecreëerd kan worden.

De Dekkende Beits barst, schilfert of bladdert niet af en de hiermee behandelde houten oppervlakken kenmerken zich door hun geringe vuilgevoeligheid. Het resultaat: onderhoudsvriendelijk tuinhout met een duurzame, mooie uitstraling. Een ander voordeel is het uitgebreide kleurenspectrum, want Osmo houdt rekening met de trend naar individualisering en heeft standaard tuin- en gevelverven in 15 RAL-kleuren in het assortiment, andere kleuren volgens RAL en NCS zijn leverbaar.