Hout voor Binnenshuis

HUIS, KANTOOR OF RESTAURANT, hout zorgt voor een bijzondere warme sfeer. Het geniet een enorme populariteit als interieur- en bouwelement dankzij zijn duurzaamheid, mooie uitstraling en duurzaamheid. Dit natuurlijke materiaal is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen.

In de houtfabriek van Osmo in Warendorf wordt hout gevormd om vloeren, wand- en plafondpanelen, kantverlijmde panelen, lijstwerk, plinten en constructiehout te produceren. Vloeren met een tand- en groefverbinding in een grote verscheidenheid aan kwaliteiten, houtsoorten en texturen.

Buiten Duitsland zijn de houtproducten van Osmo helaas niet verkrijgbaar. Deze combinatie van schaafmachine en behandeling is echter de optimale set-up om expertise op te doen die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van hoogwaardige behandelingssystemen, afwerkingen en reinigings- en onderhoudsproducten specifiek voor hout.

Vraag en Antwoord

We hebben een verzameling van de veelgestelde vragen voor u samengesteld, en we hopen dat ze van dienst zijn. Heeft u nog enkele onbeantwoorde vragen? Neem contact op met ons op.

Osmo verkoopt uitsluitend aan gespecialiseerde dealers met een eigen magazijn, maar een kleine selectie producten is ook verkrijgbaar bij bouwmarkten. Rechtstreekse verkoop aan eindgebruikers is niet mogelijk. Via de dealer zoekfunctie op onze website zijn lokale dealers te vinden.

Op onze website vindt u technische informatie over afzonderlijke Osmo-producten onder de betreffende productpagina. Hier vindt u een gedetailleerde productbeschrijving, evenals een volledige verklaring, veiligheidsinformatieblad en nog veel meer.

Dit hangt allemaal af van hoe het wordt gebruikt. Voor routinematig en voorzichtig dweilen raden we aan om Osmo Wisch-Fix aan het dweilwater toe te voegen. Dit wordt afzonderlijk verkocht en in de Osmo Onderhoudsset voor vloeren. Optimale hulpmiddelen voor het onderhoud van vloeren zijn te vinden in de Osmo Vloerreinigingsset voor vloeren. Als de vloer er dof uit begint te zien, kunt u deze eenvoudig opfrissen met Osmo Vloeibare Onderhoudswas. Dit kan op kleine oppervlakken, b.v. nabij deuren of op plaatsen met veel verkeer, zonder zichtbare overgangen. Als de tekenen van slijtage groter zijn, kan de vloer behandeld worden met de Osmo Onderhoudsolie.