Plinten & lijstwerk

Tot op de dag van vandaag zijn wij de enige producenten die onze houtproducten afwerken met in-house ontwikkelde en geproduceerde behandelinge. Wereldwijd staat Osmo voor Duitse kwaliteit.

Geef vloeren en wanden de perfecte finishing touch met Osmo plinten. Osmo maakt voor elke smaak lijsten en plinten in verschillende vormen. Kies uit diverse materialen zoals massief hout, fineerhout of MDF en een grote keuze aan houtsoorten voor abaci, eiken of vuren. Sommige lijstwerk en plinten worden in de fabriek afgewerkt met hoogwaardige houtafwerkingen die zijn ontwikkeld en vervaardigd in de productiehallen en onderzoekslaboratoria van Osmo. Osmo plinten zijn helaas niet verkrijgbaar buiten Duitsland.

Door ervaring met houten lambrisering heeft Osmo geleerd wat dergelijke oppervlakken van een behandeling vereisen. De unieke combinatie van was en olie in Osmo afwerkingen zorgt ervoor dat hout zijn natuurlijke eigenschappen behoudt en vocht opneemt en afgeeft met zijn omgeving. Osmo Uviwax® is de eerste UV-beschermende afwerking voor binnenhout. Het schermt de lignine in hout af tegen UV-straling en voorkomt vergeling. Lichtgekleurd hout behoudt zijn natuurlijke kleur. Voor wie op zoek is naar een Scandinavische whitewash-look voor hun lambrisering, is Osmo Interior-Wax de juiste keuze. Deze wasachtige houtbeits is verkrijgbaar in transparant wit of dekkend wit. Osmo Decorwas geeft muren en plafonds een vleugje kleur. Kies uit 14 transparante en 10 intense kleuren, van klassieke houttinten tot gedurfde primaire kleuren. Bovendien kan Decorwas in verschillende kleurtinten met elkaar worden gemengd om individuele tinten en tinten te creëren.

Tips & tools

BEHANDELING VOOR WAND EN PLAFOND

Bekijk onze afwerkingen voor wand en plafond!

Overzicht van onze producten

VERBRUIKSMETER

HOEVEEL HEB IK NODIG?

Met onze verbruiksmeter kan snel en eenvoudig de juiste hoeveelheid die nodig is voor uw project worden berekend. Volg ons advies in de productinformatiebladen voor de juiste toepassing.

Ga naar de Verbruiksmeter