Pastelkleuren

Osmo Decorwas in pastelblauw en zachtroze

Zacht groen doet ons denken aan de lente, lichtblauw doet denken aan ochtendlicht en bij roze denken we natuurlijk aan liefde. Pastelkleuren brengen een frisse wind in huis. Er is maar een klein beetje kleur nodig om een ​​heel huis te verjongen. Onze voorbeelden tonen meubelstukken en accessoires die zijn behandeld met Osmo Decorwas. Dit is zo eenvoudig; zelfs een absolute beginner kan het!

 

Hoe het gedaan wordt:

1. VOORBEREIDING VAN HET OPPERVLAK: Schuur het onbehandelde houten oppervlak. Vernissen, lakken en watergedragen behandelingen moeten volledig worden verwijderd.

2. MIX DE KLEUR: Meng in een aparte bak de hoeveelheden van elke kleurtint zoals beschreven in de onderstaande kleurmengrecepten. Zorg ervoor dat je goed roert. Osmo Decorwas biedt een uitstekende dekking - een afwerkingscalculator vindt u hier op onze website.

3. AANBRENGEN VAN DE KLEUR: Breng Osmo Decorwas aan met een kwast, microvezelroller of pluisvrije katoenen doek. Eén laag voor een transparante kleur – het aanbrengen van een tweede laag na het drogen intensiveert de kleur.

Pastelkleuren

Kleurmengen recepten