Song of the Forest

Osmo Eenmaal Beits HS Plus biedt toeristische trekpleisters in Taiwan optimale bescherming en een langdurig aantrekkelijk uiterlijk.

De Chiayi-regio van Taiwan staat bekend om de indrukwekkende berg Alishan. De Alishan Forest Railway is een van de slechts drie overgebleven hooglandspoorwegen ter wereld en biedt uitzicht op het omliggende weelderige bosgebied, dat een dominant kenmerk van het landschap is en nog steeds de basis vormt van de economie van de regio. Het is geen wonder waarom de kunstenaar Wang Wen-Chih ervoor koos om de belangrijkste componenten van de regio – hout en spoorbielzen in combinatie met rotanriet, koper en keien – voor eeuwig te bewaren in een indrukwekkende kunstinstallatie: de populaire attractie “the Song van het bos".

Omdat de meeste gebruikte materialen van hout zijn, is het belangrijk om deze hernieuwbare grondstof zo goed mogelijk te beschermen, namelijk met Osmo Eenmaal HS Plus. Dankzij de hoge dekking en de sneldrogende eigenschappen is Osmo Eenmaal HS Plus voorbestemd om een ​​structuur van dit formaat te behandelen. Het geeft houten elementen een microporeus ademend oppervlak en maakt ze water- en vuilafstotend. Nu kan het hout zelfs het warme vochtige klimaat van Taiwan betrouwbaar weerstaan ​​- UV-straling of vochtigheid kan het geen kwaad. Passend bij de luchtige structuur en natuurlijke materialen die in het Lied van het Bos worden gebruikt, maakt Osmo Eenmaal HS Plus als natuurlijkebehandeling indruk door het ontbreken van biociden en conserveermiddelen en is daarom veilig voor mens, dier en plant. Wanneer na vele jaren de laag vernieuwd moet worden, kan de beits eenvoudig overschilderd worden zonder schuren. Dit garandeert de kunstwerken van Wang Wen-Chih een lang leven en een langdurige schoonheid - kunstwerken voor de eeuwigheid.

Op alle houtoppervlakken in buitenruimtes, zoals houten vlonders, carports, tuinmeubelen en schuttingen, kan Osmo Eenmaal HS Plus worden gebruikt. Het is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren, van klassiek grenen of teak tot Scandinavisch rood en dennengroen en ebbenhout. Het oppervlak zal niet barsten, schilferen of afbladderen.

GEBRUIKTE PRODUCTEN